Genieten bij het PURE in Uden

In ons restaurant in Uden beleeft u een prettig rustmoment in uw hectische dag. U geniet van een heerlijke lunch, verse smoothies en huisgemaakte taarten. Ook is onze verrukkelijke high tea beroemd in Uden en omstreken. Droom weg in een rustige en sfeervolle omgeving. Bij het PURE in Uden bent u even helemaal weg uit de drukte!

U geniet gegarandeerd van verse producten, want wij bereiden alles in eigen keuken. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van regionale ingrediënten. Uw lunch, high tea of taart wordt met de grootste zorg klaar gemaakt. Maar ook voor een lekkere kop koffie bent u aan het juiste adres. Onze koffiespecialiteiten zijn in Uden een begrip.

Voor een exclusieve lunch kunt u terecht bij het PURE. De rijkelijk belegde broodjes geven u voldoende energie voor de rest van de dag. En wilt u met uw collega’s of zakenrelaties genieten van een perfect verzorgde zakenlunch, dan zijn we u graag van dienst.

High tea bij het PURE Uden

Een high tea bij het PURE in Uden is puur genieten!
De high tea bestaat uit versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen
  • 3 sandwiches met o.a. carpaccio, gerookte zalm, vitello tonato
  • Huisgemaakte scones met aardbeien jam en clotted cream
  • Een selectie van onze meest favoriete taarten

Deze heerlijkheden worden geserveerd met onbeperkt thee in diverse lekkere smaken en een glas vers geperste jus d’orange. Indien gewenst kan dit ook thuis of op locatie! Ultiem genieten voor slechts €23 per persoon!

Of maak het extra feestelijk met onze Special High Tea (€26 per persoon). En helemaal bijzonder is onze Deluxe high tea, met een glas prosecco en een huisgemaakt soepje. U geniet extra luxe voor slechts €31 per persoon!

Wilt u thuis van onze high tea genieten? Bestel dan onze high tea box.