0413-256755 info@pureuden.nl

Catering Uden regelt u bij Pure!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft, zakenlunch of relatiedag: Pure Uden regelt de catering tot in de puntjes!

Wij kunnen alles voor u regelen, van gerechten tot entourage. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat de aankleding van uw feest bij ons in goede handen is. En omdat elk feest anders is, vindt u bij ons geen vaste catering pakketten. Wij denken graag met u mee hoe uw feest aangekleed kan worden.

Mogelijkheden catering Uden

Alle mogelijkheden voor catering Uden en omgeving leest u op onze website. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op!

Wij maken graag een voorstel op maat voor u. Om u alvast wat inspiratie te geven voor uw catering Uden, geven we hieronder enkele voorbeelden van de catering die wij u aan kunnen bieden.

Buffet

Een buffet is geschikt voor vrijwel alle feesten en bijeenkomsten. Wat uw gelegenheid ook is, wij maken graag uw buffet klaar. Natuurlijk is uw feest uniek. Daarom kiest u zelf de samenstelling van de gerechten. Op die manier weet u zeker dat uw buffet perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en die van uw gasten.
Uiteraard bereiden wij de gerechten met de grootste zorg en gebruiken wij verse ingrediënten. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden streekproducten. Daarvoor werken we nauw samen met leveranciers uit de omgeving van Uden. Lees hier meer over buffet als catering…

High tea

De high teas die wij serveren zijn wereldberoemd in Uden. Maar u kunt ook thuis of op kantoor van zo’n heerlijke high tea genieten. Onze high tea bestaat uit verschillende versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen.
  • Hartige sandwiches met o.a. zalm, carpaccio en gerookte kipfilet.
  • Scones met clotted cream en aardbeienjam.
  • Proeverij van huisgemaakte taarten.
  • Overheerlijke versgebakken koekjes naar eigen recept.
  • Vers fruit.

Lees hier meer over high tea als catering…

Barbecue

Een barbecue staat gelijk aan gezelligheid en lekker eten. Zeker met de barbecue catering van Pure Uden! Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Laat u verrassen! Lees hier meer over barbecue als catering…

Walking dinner

Op een ongedwongen manier genieten van de lekkerste gerechten: dat is waar het bij een walking dinner om draait. Zoals de naam al aangeeft, hebben uw gasten geen vaste zitplaats. De gerechten van een walking dinner zijn namelijk bij uitstek geschikt om staand te nuttigen. Denk daarbij aan scampi’s, een soepje, zalm, kalfslende en het dessert, alles geserveerd in sfeervolle amuseglaasjes of op handzame bordjes. Dit maakt dat een walking dinner uitermate geschikt is voor informele diners, waarbij u het leuk vindt als uw gasten rond kunnen lopen. Lees hier meer over walking dinner als catering…

U ziet het: voor catering Uden bent u bij Pure Uden aan het juiste adres!

High tea catering Uden bij Pure     BBQ catering Uden bij Pure