High tea Schaijk regelt u bij Pure!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar: Pure Uden regelt de high tea in de omgeving Schaijk tot in de puntjes!

High tea

De high teas die wij serveren zijn wereldberoemd. Nu kunt u thuis of op kantoor van zo’n heerlijke high tea genieten. Onze high tea bestaat uit verschillende versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen
  • 3 sandwiches met o.a. carpaccio, gerookte zalm, vitello tonato
  • Huisgemaakte scones met aardbeien jam en clotted cream
  • Een selectie van onze meest favoriete taarten in lepelgebakjes
  • Vers geperste jus d’orange
  • Verse munt en gember voor verse thee
  • Kleine zakjes gevuld met losse theeën (u hoeft zelf alleen het theewater te zetten)

Bij de Special geniet u daarnaast ook van onze heerlijke tomatensoep (die hoeft u zelf alleen even op te warmen). De Deluxe maakt het compleet met een tomatensoepje en een flesje prosecco.

 

high tea Schaijk

 

De lekkernijfabriek van Pure Uden

Dat u bij Pure kunt genieten van heerlijke taarten, dat wist u natuurlijk al. Maar sinds kort kunt u ook thuis genieten! Op de bovenverdieping van ons restaurant hebben we namelijk een lekkernijfabriek geopend. Daar maken we dagelijks verse taarten, koekjes en andere lekkernijen. Voor de gasten van ons restaurant, maar dus ook om mee te nemen naar huis.

Neem eens een kijkje in onze lekkernijfabriek en laat u verrassen door alle heerlijke producten!

 

 

Een cadeautje van Pure Uden

Een geschenk om van te genieten: dat is de verwenbox van Pure Uden. Wilt u iemand in het zonnetje zetten, dan zijn onze verwenboxen ideaal. U bepaalt zelf de waarde (vanaf €10). Ook kunt u er voor kiezen om een high tea cadeau te geven aan een aantal personen!

Wilt u meer informatie over de verwenbox? Kijk dan hier.

Informatie aanvragen

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over een high tea in de omgeving van Schaijk? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!