Catering Schijndel regelt u bij Pure!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft, zakenlunch of relatiedag: Pure Uden regelt de catering in de omgeving van Schijndel tot in de puntjes!

Wij kunnen alles voor u regelen, van gerechten tot entourage. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat de aankleding van uw feest bij ons in goede handen is. En omdat elk feest anders is, vindt u bij ons geen vaste catering pakketten. Wij denken graag met u mee hoe uw feest aangekleed kan worden.

Wij maken graag een voorstel op maat voor u. Om u alvast wat inspiratie te geven voor uw catering, geven we hieronder enkele voorbeelden van de catering die wij u aan kunnen bieden.

Buffet

Een buffet is geschikt voor vrijwel alle feesten en bijeenkomsten. Wat uw gelegenheid ook is, wij maken graag uw buffet klaar. Natuurlijk is uw feest uniek. Daarom kiest u zelf de samenstelling van de gerechten. Op die manier weet u zeker dat uw buffet perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en die van uw gasten.
Uiteraard bereiden wij de gerechten met de grootste zorg en gebruiken wij verse ingrediënten. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden streekproducten. Daarvoor werken we nauw samen met leveranciers uit de omgeving.

catering Schijndel

Barbecue

Een barbecue staat gelijk aan gezelligheid en lekker eten. Zeker met de barbecue catering van Pure Uden! Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Laat u verrassen!

Heeft u speciale wensen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij denken graag met u mee om uw feest tot een nog groter succes te maken! U ziet het: voor catering bent u bij Pure Uden aan het juiste adres!

High tea

De high teas die wij serveren zijn wereldberoemd. Nu kunt u thuis of op kantoor van zo’n heerlijke high tea genieten. Onze high tea bestaat uit verschillende versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen
  • 3 sandwiches met o.a. carpaccio, gerookte zalm, vitello tonato
  • Huisgemaakte scones met aardbeien jam en clotted cream
  • Een selectie van onze meest favoriete taarten in lepelgebakjes
  • Vers geperste jus d’orange
  • Verse munt en gember voor verse thee
  • Kleine zakjes gevuld met losse theeën (u hoeft zelf alleen het theewater te zetten)

Bij de Special geniet u daarnaast ook van onze heerlijke tomatensoep (die hoeft u zelf alleen even op te warmen). De Deluxe maakt het compleet met een tomatensoepje en een flesje prosecco.

Informatie aanvragen

Uw catering Schijndel, verzorgen wij graag! Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over catering in omgeving Schijndel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!