Pure Uden bij u op locatie

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft, zakenlunch of relatiedag: Pure regelt de catering tot in de puntjes!

Wij kunnen alles voor u regelen, van catering tot entourage. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat de aankleding van uw feest bij ons in goede handen is. En omdat elk feest anders is, vindt u bij ons geen vaste catering pakketten. Wij denken graag met u mee hoe uw feest aangekleed kan worden.

Alle mogelijkheden voor catering op maat in Uden en omgeving leest u hieronder. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op!

Voor echt genieten op uw locatie gaat u naar Pure Uden!

Buffet

Een buffet is geschikt voor vrijwel alle feesten en bijeenkomsten. Wat uw gelegenheid ook is, wij maken graag uw buffet klaar. Natuurlijk is uw feest uniek. Daarom kiest u zelf de samenstelling van de gerechten. Op die manier weet u zeker dat uw buffet perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en die van uw gasten.

Uiteraard bereiden wij de gerechten met de grootste zorg en gebruiken wij verse ingrediënten. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden streekproducten. Daarvoor werken we nauw samen met leveranciers uit de omgeving van Uden.

Niet alleen voor het culinaire gedeelte van het buffet kunt u bij ons terecht, ook voor de aankleding van uw feest of evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Graag maken wij een passende offerte voor de complete verzorging, inclusief buffettafel, partytenten, meubilair, servies, bestek en alles wat u nog meer nodig heeft.

High tea

Even tot rust komen met vrienden of collega’s, onder het genot van verschillende heerlijke hapjes. De high tea van Pure is al jarenlang een begrip in Uden en omgeving. Nu kunt u ook bij u thuis of op kantoor van een verrukkelijke high tea genieten.
Onze high tea bestaat uit verschillende versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen
  • 3 sandwiches met o.a. carpaccio, gerookte zalm, vitello tonato
  • Huisgemaakte scones met aardbeien jam en clotted cream
  • Een selectie van onze meest favoriete taarten in lepelgebakjes

Ultiem genieten voor slechts €20,95 per persoon! Of maak het extra feestelijk met onze Special High Tea (€ 24,95 per persoon). En helemaal bijzonder is onze Deluxe high tea, met een glas prosecco en een huisgemaakt soepje. U geniet extra luxe voor slechts €27,95 per persoon!

U kunt nu online een high tea box bestellen, zodat u heerlijk thuis kunt genieten.

Barbecue

Een barbecue staat gelijk aan gezelligheid en lekker eten. Zeker met de barbecue catering van Pure Uden! Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Laat u verrassen!

Heeft u speciale wensen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij denken graag met u mee om uw feest tot een nog groter succes te maken!