0413-256755 info@pureuden.nl

Genieten bij Pure in Uden

In ons restaurant in Uden beleeft u een prettig rustmoment in uw hectische dag. U geniet van een heerlijke lunch, verse smoothies en huisgemaakte taarten. Ook is onze verrukkelijke high tea beroemd in Uden en omstreken. Droom weg in een rustige en sfeervolle omgeving. Bij Pure in Uden bent u even helemaal weg uit de drukte!

U geniet gegarandeerd van verse producten, want wij bereiden alles in eigen keuken. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van regionale ingrediënten. Uw lunch, high tea of taart wordt met de grootste zorg klaar gemaakt. Maar ook voor een lekkere kop koffie bent u aan het juiste adres. Onze koffiespecialiteiten zijn in Uden een begrip.

Voor een exclusieve lunch kunt u terecht bij Pure. De rijkelijk belegde broodjes geven u voldoende energie voor de rest van de dag. En wilt u met uw collega’s of zakenrelaties genieten van een perfect verzorgde zakenlunch, dan zijn we u graag van dienst.

Taarten bij Pure Uden

Met onze taarten is er altijd reden voor een feestje. De huisgemaakte taarten van Pure zijn wereldberoemd in Uden en omgeving. Elke dag vindt u een ander assortiment heerlijke verse taarten in onze taartvitrine: onder andere sinaasappelkwark, bosvruchten, caramel noten, ouderwetse appeltaart en onze overheerlijke monchou. Kies voor een lekker stuk taart bij uw kop koffie of thee. Een echt genietmoment in uw drukke dag!

Heeft u thuis iets te vieren? Geeft u uw wensen dan tijdig door, zodat wij één van onze taarten voor u kunnen maken!

Geniet nu ook van onze taarten bij Familierestaurant Charlie in Schaijk!

High tea bij Pure Uden

Een high tea bij Pure in Uden is puur genieten!
De high tea bestaat uit versgemaakte lekkernijen:

  • Amuse om in de stemming te komen.
  • Hartige sandwiches met o.a. zalm, carpaccio en vitello tonato.
  • Scones met clotted cream en aardbeienjam.
  • Proeverij van huisgemaakte taarten.
  • Overheerlijke versgebakken koekjes naar eigen recept.

Deze heerlijkheden worden geserveerd met onbeperkt thee in diverse lekkere smaken en een glas vers geperste jus d’orange. Indien gewenst kan dit ook thuis of op locatie! Ultiem genieten voor slechts €20,95 per persoon!

Of maak het extra bijzonder met onze Deluxe High Tea. Uw high tea wordt aangevuld met een glas prosecco en een huisgemaakt soepje. U geniet extra luxe voor slechts €27,95 per persoon!

Reserveer nu, bel 0413-256755.
Door drukte is het helaas niet meer mogelijk om op zaterdagen en koopzondagen te reserveren.
LET OP: het aantal personen is tot 2 uur voor aanvang van uw hightea telefonisch te wijzigen.